28. helmikuuta 2013

Helmikuussa luettua

Kirjakalenterin helmikuun kuvassa komeilee Ursula Cooperin Varo, Virginia vuodelta 1941, hinta 8 mk. Mistäköhän Virginiaa varoitellaan – myrkytetystä teestä kenties? Jäänee ikuiseksi arvoitukseksi.

Helmikuussa luin ja bloggailin kohtalaisen innokkaasti. Kirjoitin seitsemästä kirjasta (joista kolme ensimmäistä tosin luin jo viime kuun puolella), ja kahdeksas odottaa vuoroaan:

Aika laaja skaala siis: amerikkalaisista klassikoista suomalaisten esikoiskirjailijoiden ja ranskalaisten muistelmien kautta chick litiin. Näistä mieluisimpina lukukokemuksina mieleen jäivät Yösyöttö (sympaattinen isyyskuvaus) ja Aika mennyt palaa (lukunautintoa flunssatoipilaalle). Myös kuukauden tietokirja eli Koneen ruhtinas -elämäkerta Pekka Herlinistä oli mielenkiintoista luettavaa. Kuun hämmentävin lukukokemus puolestaan oli Mediahuora.

Helmikuun blogielämään kuului kirjojen lisäksi myös Runebergintorttuja ja hyvän mielen musiikkia. Sitä tarvitaan tänäänkin, sillä flunssa vaivaa edelleen, mutta sairastaminen alkaa jo ottaa pottuun.

Valoa ja vitamiineja maaliskuuhun!

2 kommenttia:

 1. Flunssaan voisin vinkata lääkkeeksi perinteistä inkivääriä, valkosipulia ja c-vitamiinia, mutta itse saanut helpotusta sinkistä ja pakuristakin. Muutaman kerran kun on tuntunut siltä, että on tulossa kipeäksi, niin olen ottanut sekä c-vitamiinia (+ d-vitamiinia!), sinkkiä ja pakuria, ja enpäs ole tullutkaan kipeäksi! :)

  Mutta pikaista paranemista! Ja hyvä lukukuukausi sinullakin takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, Katri! Pakuri on minulle ihan uusi tuttavuus, täytyypä paneutua!

   Poista