31. heinäkuuta 2011

Heinäkuun luetut

Hiljaisen kesäkuun jälkeen heinäkuu oli taas oikein mukava ja monipuolinen lukukuukausi. Luettujen listalta löytyy kotimaista ja ulkomaista, uutta ja vanhaa, faktaa ja fiktiota.

Heinäkuun luetut

Kuun helmiä olivat ihana Aho, nostalgiset Jaantilat ja hurmaava Anything Goes -aikamatka kuplivalle 20-luvulle. Siihen sopivaksi jatkoksi on blogiin pian tulossa toinen kulttuurihistoriallinen tietoteos amerikkalaisesta populaarikulttuurista. Jatketaan nyt näissä jenkkitunnelmissa, kun kerran ollaan vauhtiin päästy!

Elokuussa aion korkata myös Totally British -lukuhaasteen ja ehkäpä pari muutakin. Kirjablogeissa kiertää niin paljon hurmaavia haasteita, että kokosin niistä itselleni muistilistan, jotteivät hyvät lukuvinkit pääse unohtumaan. Lisäksi mielessä muhii idea vielä yhdeksi uudeksi haasteeksi... Siitä ehkä lisää lähipäivinä.

P.S. Kuukauden kirjakalenterikuvaa koristaa Hilja Valtosen Nykyhetken tyttölapsi Poika Vesannon taiteilemalla kansikuvalla. Booksy kirjoitti kirjasta vastikään.

4 kommenttia:

 1. Hyvä ajatus kerätä haasteita muistilistaksi! Ja olisipa kiva kuulla, millaista haastetta olet itse kehitellyt :)

  VastaaPoista
 2. Olipa tosiaan hieno muistilista, ihan silmät ymmyrkäisenä ihastelen!

  VastaaPoista
 3. Katselin juuri tänään tuota Tuurin Irlantilaista aamiaista Sokoksen kirja-alesta, mutta oli vielä vähän turhan suolainen hinta. Pitää kai lainata se kirjastosta jossain kohtaa... :)

  Ja haaste- ja yllytyshulluna minua kiinnostaa hurjasti, mitä päässäsi muhii... ;)

  Sara / p.s. rakastan kirjoja

  VastaaPoista
 4. Ah, Aho ja ah, Jaantilan jenkkikirjat! Sait myös kiinnostumaan tuosta 20-luvun tietoteoksesta, sillä aikakausi kiehtoo minuakin.

  Menen nyt kurkkaamaan haastemuistilistaasi ja jään mielenkiinnolla odottamaan kehittelemääsi haastetta. :) Hyvää alkanutta elokuuta!

  VastaaPoista