2. maaliskuuta 2011

Tulossa tänä keväänä, ehkä

En lupaa mitään, mutta koska minusta on mukavaa kuikuilla muiden blogeista luettavien kirjojen pinoja, otin kuvan omastani. Näitä siis haaveilen lukevani tänä keväänä... mutta lopullisista lukuvalinnoista saattaa muodostua ihan toisenlainen pino.

Uuden kirjan valinta luettavaksi on ainakin minulla mielenkiintoinen psykologis-käytännöllis-sosiaalinen prosessi, joka on itsellenikin arvoitus. Suunnittelen aina kirjastosta tai kaupasta tullessani, missä järjestyksessä löytöni luen, mutta harvoinpa taidan siinä pitäytyä.

Esimerkiksi tänä aamuna valitsin pinosta vain kirjan ihan vain paksuuden perusteella, kun laukku tuntui jo muutenkin tarpeeksi painavalta. Lähiaikoina siis tulossa muun muassa eräs ohut keltainen kirja!

7 kommenttia:

 1. Bongasin pinosta erään suosikkikirjoistani. Kirja ei ehkä ole paras laatukirjallisuuden mittareilla (kelvollinen kyllä), mutta itse rakastan tuota kirjaa. Paljastan sen nimekkeen sitten, kun olet sen lukenut. ,)

  Vaikuttava pino!

  VastaaPoista
 2. Minäkin suosittelen ainakin paria-kolmea kirjaa pinosta, yksi niistä Supisen Liha tottelee kuria. Hämeen-Anttila odottelee munkin kasassa...

  VastaaPoista
 3. Komea pino, ja pari samaa on omallakin lukulistallani! Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevia arvioita. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pino! Ihan kaikkia en tunnistanut, mutta lhodullista, että et sinäkään ole vielä ehtinyt lukea noita Väisäsiä, mun on pitänyt ja pitänyt. Munrokin on suunnitteilla ja Supisen jo hankin. Mutta olen jo lukenut Naisen joka kirjoitti ja Veljen vaimon ;) Jee! Kaikkea kivaa on siis tulossa!

  VastaaPoista
 5. Oi, rakastan tuollaisia kirjapinokuvia joita saa niska kenossa tutkia että mitä kaikkea siinä onkaan... kiehtovia lukuelämyksiä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Mukava kirjapino, siellä oli monta kiinnostavaa teosta, joiden arvioita odotan. :)

  VastaaPoista