29. elokuuta 2012

Post it -tunnustus ja 11-haaste


Ihanat Amma ja Linnea muistivat minua tällä sydämellisellä Post it -tunnustuksella. Kiitos!

Blogiin lensi myös Pinon päällimmäinen -blogin sannabananan lähettämä 11 kysymyksen haaste. Vastailin haasteen kysymyksiin jo aiemmin kesällä pariinkin kertaan, mutta nämäkin 11 ovat kivoja, joten otetaanpa vielä kerran!

1. Mikä on luottoruokareseptisi?
Kasviskeitto. Kun ei ole intoa tai ideoita muuhun, surautan sosekeiton porkkanoista, perunoista, purjosta, parsakaalista, kesäkurpitsasta tai jostain näiden yhdistelmästä.

2. Mitä asioita ilman et tulisi toimeen?
Unta. Olen yökukkuja, mutta nukkuminen on ihanaa.

3. Mitä kieltä haluaisit oppia puhumaan?
Hollantia, ja olen jopa ryhtymässä tuumasta toimeen. Kurssi alkaa syyskuussa!

4. Ketä/mitä ikävöit?
Suomen kesää.

5. Ihanin tuoksu?
Kesäilta. (Ks. edellinen kysymys!)

6. Kuinka matkustat mieluiten?
Kiireettä.

7. Varhaisin kirjastomuistosi?
Tämä onkin vaikea. Lapsuuden kirjastomuistoni ovat lukuisia, mutta puuroisia. Kokonaisuutena ne ovat lämmin sekoitus tutunturvallista tunnelmaa ja uuden löytämisen iloa.

8. Mitä kuulet juuri nyt?
Hiljaisuutta.

9. Missä ja milloin saat parhaat unet?
Peiton alla. Ei ole niin väliä, olenko kotona vai jossain muualla, mutta ilman peittoa ei uni tule. Viimeksi yritin lentokoneessa värkätä sellaisen kaulahuivista.

10. Viimeisin mokasi?
Annoin lomapäivystäjäkaverille väärät avaimet...

11. Suosikkisatusi?
Tästä voi taatusti vetää vaikka mitä psykoanalyyttisiä johtopäätöksiä! Sanotaan Prinsessa Ruusunen, joka oli ainakin lapsuuden lempisatuni.

Kysymyksiin on vastailtu ja Post it -lappuja liimailtu jo niin monessa blogissa, että taidan parkkeerata tunnustukset tänne, mutta I ♥ kaikkia sivupalkissani näkyviä kirjablogeja. :)

5 kommenttia:

 1. Hihii, ihana mieltä lämmittävä kimppatunnustus!
  I <3 your blog, too! :-)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että viitsit vielä vastata :) Minulla taitaa olla samankaltainen uni- & peittosuhde :) Ja jatkuvasti unettomuuden kanssa painiskellessani arvostan myös harvinaisia, hyviä kunnon yöunia.

  <3 to your blog too!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta haasteesta! :) Minulla ei niinkään ole unettomuusongelmia, mutta en jotenkin vain tule ottaneeksi tarpeeksi aikaa nukkumiselle...

   Poista
  2. Voi, onnellinen! Minulle taas tulee yöllä kaikenlaisia juttuja mieleen, joita ehkä voisi vielä tehdä enkä saa sitten nukuttua. Tai sitten mietin kaikenlaisia probleemoja, jotka ovat yön tunteita (muka) niin hirvittävän tärkeitä, että ne on saatava ratkaistua. Ja sitten on tietekin vielä kirjat, joiden lukemista ei voi lopettaa...

   Poista