18. kesäkuuta 2014

Lukumaratonille!


Viime vuonna en ehtinyt mukaan kirjablogien yhteislukumaratoneille, mutta tänä vuonna aion yrittää osallistua huomiseen maratonlukutempaukseen. Ensimmäinen (ja toistaiseksi ainoa) lukumaratonini toissa vuonna oli nimittäin sen verran hauska kokemus, että sormeni syyhyävät ottamaan uusiksi.

Toissakesäinen maratonini oli yksilösuoritus, mutta tällä kertaa ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua: Anna minun lukea enemmän -blogin kautta maratonille on ilmoittautunut jo kymmeniä osallistujia.

Kokosin huomista varten alustavan kirjapinon, josta noukkinen päivän aikana luettavaa. Valitsin pinoon ohuehkoja, erityylisiä kirjoja, jotta maratonilla säilyy vauhti ja puhti, mutta saapa nähdä, päädynkö loppujen lopuksi valitsemaan luettavaksi jotain ihan muuta. Pientä jännitystä aiheuttavat myös huomisen pakolliset menot, jotka saattavat ikävästi verottaa lukemiselle jäävää aikaa. No, teen parhaani ja katsotaan mihin se riittää! :)

Iloisia lukuhetkiä kaikille!

9 kommenttia:

 1. Katoamispiste <3 Lempivaara sopisi varmasti mainiosti maratonille, pidä hauskaa ja tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Lukuiloa! Katoamispiste on hieno.

  VastaaPoista
 3. Houkuttavasta pinostasi Nurinkurin on yksi lempparini. Katoamispistekin tuli aikoinaan hotkittua ja se sopiikin mielestäni maratonille loistavasti. Pääomakin on hieno kirja. Mahtavaa maratonia! :)

  VastaaPoista
 4. Mainio pino! Tsemppiä! Aloitan iltapäivällä, jahka saan siirrettyä koko perheen mökille, myös itseni. Pakollisia velvollisuuksia osui tälle päivälle kuitenkin. Mieli palaa jo lukemaan. Jään odottamaan Hornby-arviotasi!

  VastaaPoista
 5. Minäkin odotan mitä mieltä olet Hornbyn kirjasta. Tsemppiä maratonille! :)

  VastaaPoista
 6. Jee, kiitoskannustuksesta! Kohta se alkaa!

  VastaaPoista
 7. Sinulla on hyviä kirjoja pinossasi! Pulkkisen kirja sopii todella hyvin maratonkirjaksi. Ja William N. päiväkirja on muistaakseni luettu useammalla maratonilla. Pääoma oli hieno lukukokemus eikä lainkaan raskas, joten luulisi sopivan myös hyvin tähän tilanteeseen. Lukuiloa!

  VastaaPoista