15. lokakuuta 2012

Sata lukijaa ja Facebook-sivu!

Viikonlopun aikana lukijapaneeliini ilmestyi sadas rekisteröinyt lukija, hip hei! Tervetuloa ja kiitos niin uusille kuin vanhoillekin lukijoille! On hauskaa jakaa lukukokemuksia kanssanne ja erityisen hauskaa saada niistä kommentteja. Viime päivinä on ollut kiva lukea esimerkiksi muiden lukumuistoja tuoreimman klassikkopostaukseni aiheesta. Minulla nimittäin oli välillä vaikeuksia Setä Tuomon tuvan kanssa, mutta monelle se on ollut tärkeä kirja.

Päivän toinen bloggausmerkkipaalu on se, että Lurun luvut on siirtynyt nykyaikaan eli perustanut oman sivun Facebookiin. Huomasin tapojeni mukaan vähän myöhäisherännäisenä, että sieltähän löytyy vaikka mitä mielenkiintoista asiaa ja ajanvietettä kirjojen, kirjailijoiden ja kirjablogien tiimoilta, ja sivulle on helppo linkkailla sellaisia pieniä hauskoja nettilöytöjä, joista ei tule rustattua varsinaisia blogijuttuja. Moni taitaa seurata blogien päivityksiäkin tuon kanavan kautta.

Tervetuloa siis tutustumaan ja toivottavasti tykkäämään!

11 kommenttia:

 1. Onnea sekä sataselle että uudelle sivulle!

  VastaaPoista
 2. Onnea sadasta lukijasta!

  Minäkään en ole saanut aikaiseksi FB-sivua, joten et ole ainoa myöhäisherännäinen:)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Facebook on tosiaan kätevä väylä seurata blogeja. Eilen honasin myös, että voin tehdä itselleni sinne sivulistan, jonka avulla voi näpsästi kurkata, mitä esim. seuraamieni blogien FB-sivulla tapahtuu. Tosiaan FB-sivulle on kiva linkittää kaikkea lukemista ja kirjoja sivuavaa pientä uutista, joista ei halua tai ehdi kirjoittaa blogiin.

  VastaaPoista
 4. Onnea satasesta ja fb-sivusta, pitääpä käydä tykkäämässä! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea sadasta lukijasta! Ja Facebook-sivusta. Tulenpa tykkäämään sekä itsenäni (jotta oikeasti näen päivityksesi uutisvirrassani) että Lumiomenana. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille rakkaat lukijat! Oo, täytyypä tutkailla noita Facebookin lista- ja muita ominaisuuksia.

  VastaaPoista
 7. Onnea satasista ja sivusta, kävinkin tykkäilemässä :)

  VastaaPoista
 8. Onnea ja kävin myös tykkäilemässä! :)

  VastaaPoista